Рада завершила засідання, розглянувши понад 10 поправок до законопроекту про ринок землі

14:34, 06.02.2020
Рада завершила засідання, розглянувши понад 10 поправок до законопроекту про ринок землі

Верховна Рада України завершила ранкове засідання, розглянувши понад 10 поправок до законопроекту №2178-10 про відкриття ринку сільськогосподарської землі в Україні.

 

Про це передає кореспондент УНН.

 

Перший заступник голови ВРУ Руслан Стефанчук закрив ранкове засідання парламенту. Нардепи розглянули 13 поправок до законопроекту про ринок землі, зупинившись на поправці 15.

 

Так, поправки 1 і 4 були пропущені, адже за пропозицією аграрного комітету, враховані поправки будуть розглядатися в останню чергу.

 

Як повідомляла УМ,  Верховна Рада України при заблокованій президії почала розгляд у другому читанні проекту закону №2178-10 про відкриття ринку сільськогосподарської землі в Україні.

 

 У четвер у Верховній Раді Юлія Тимошенко зайняла робоче місце спікера парламенту Дмитра Разумкова, протестуючи проти розгляду закону про продаж землі.

 

Депутати від ОПЗЖ заблокували трибуну парламенту. Водночас депутати проголосували за продовження роботи Ради у четвер до 19:30.  

 

Володимир Зеленський прийшов на засідання фракції "Слуга народу" і вмовляє народних депутатів голосувати за земельну реформу

 

Депутат Верховної Ради Микита Потураєв зі "Слуги народу" заявив, що фракція після зустрічі з президентом Володимиром Зеленським погодилася голосувати за закон про землю.