У Дніпрі 60-річного чоловіка підозрюють у розбещені 17 дітей

14:27, 04.02.2020
У Дніпрі 60-річного чоловіка підозрюють у розбещені 17 дітей

У Дніпрі за розбещення неповнолітніх та виготовлення дитячої порнографії слідчі повідомили про підозру 60-річному чоловіку. Впродовж декількох років жертвами зловмисника стали 17 дітей.

 

Про це повідомляє  відділі комунікації ГУНП в області.

 

Як було встановлено співробітниками управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, затриманий підшуковував дітей та вивозив їх у безлюдні місця. Потім різними шляхами змушував імітувати дії сексуального характеру, фіксуючи все на фото. Також у деяких дітей він забирав цінні речі.

 

В результаті чоловіка затримали за скоєння розбійного нападу на дитину та осудили. Наразі підозрюваний відбуває покарання в місцях позбавлення волі. В ході розслідування цього факту були проведені обшуки та вилучені електронні носії інформації, на яких містилася дитяча порнографія. 

 

3 лютого 2020 року злочинцю повідомили про підозру за ч. 5 ст. 301 (ввезення, виготовлення та збут і розповсюдження порнографічних предметів) та ч. 2 ст. 156 (розбещення неповнолітніх) Кримінального кодексу України. Йому загрожує до 12 років позбавлення волі.