Експредставниця Кабміну в Раді Верещук вважає, що Гончарук повинен подати у відставку

14:26, 16.01.2020
Експредставниця Кабміну в Раді Верещук вважає, що Гончарук повинен подати у відставку

Колишня представниця Кабінету Міністрів у Верховній Раді Ірина Верещук вважає, що прем'єр-міністр Олексій Гончарук повинен подати у відставку.

 

Про це пише LB.

 

"Після того, як ми затвердили план дій, у нього є річний імунітет. Ми не можемо висловити йому недовіру і ставити це питання на голосування в парламенті. Але він має можливість написати заяву сам", - сказала Верещук.

 

Вона вважає, що на записах прослуховування, злитих у мережу 15 січня, Гончарук розписався в некомпетентності і це не можна залишити просто так.

"Він повинен відчувати внутрішньо, морально, готовий він до цієї посади чи ні. Тому що жодних жартів вже бути не може, людина визнає, що не має плану. А що тоді ми голосували як план і стратегію?" - сказав Верещук.

 

Нагадаємо, що Верещук була представницею Кабінету Міністрів у Верховній Раді, але після відмови підтримати земельну реформу пішла із цієї посади.

 

У грудні 2019 року Верещук стала причиною бійки у Верховній Раді після того, як один з депутатів "Слуги народу" запропонував виключити її з фракції за те, що вона ходить на проросійські телеканали. Тоді за неї заступився Максим Бужанський, якого вважають депутатом із групи Коломойського.