У Львові відбулася акція «Не ЗЛИй Майдан!»

16:43, 29.12.2019
У Львові відбулася акція «Не ЗЛИй Майдан!»

У Львові біля пам'ятника Тарасові Шевченку зібралися близько сотні людей на акцію "Не ЗЛИй Майдан!".

 

Про це пише видання "Високий Замок".

 

Учасники віче висловилися проти звільнення з-під варти ексберкутівців.

 

"Я це розцінюю як державну зраду. Країна має захищати не тільки територію, а свій суверенітет. Те що відбулося вчора фактично вказівки з Москви людині яка має представляти країну. А їй сказали, заперечили суть. Як мені. Що те що я бачив у 2014 коли вбивали людей шо я не маю вірити своїм очам і ці люди не винуваті, а їх випускають. Вони не покарані, нема вироку суду і їх готують до обміну, мені хочуть змінити освідомлених реальності і помістити в шоу", - сказав Михайло Галушин учасник акції.

 

 

"Вчора вчинена несправедливість і до країни, і до кожного громадянина. Вчора ті що повинні бути засуджені і покарані за найгірший розстріл посадовців проти свого народу - фактично відпущені. Цьому немає виправдання. Тут вимога є одна, влада має служити народові а не буди паном. Відбулася шалена маніпуляція і обман", - говорить Олесь Старовойт учасник акції.

 

 

"Ми вважаємо що це неприпустимо, що людей вбивць які вбивали героїв Небесної сотні обмінюють. Ми критично ставимося до того що відбувається в країні. Ми розуміємо це стратегічний хід Росії включити у списки обміну беркутівців адже якшо вона хоче їх включити вона винна у розстрілах, інакше вона б їх не обмінювала. І коли обмінюють тих хто винен у розстрілах на майдані то ясно що справа доведена до кінця не буде", - зазначив Богдан Юрків учасник акції.