Трамп звинуватив Трюдо у вирізаній сцені його камео із фільму «Один вдома - 2»

15:16, 27.12.2019
Трамп звинуватив Трюдо у вирізаній сцені його камео із фільму «Один вдома - 2»

Канадський телеканал СВС вирізав сцену із фільму "Один вдома - 2: Загублений у Нью-Йорку", де брав участь Дональд Трамп. Президент звинуватив у цьому прем'єр-міністра Канади Джастіна Трюдо.

 

Про це він написав на своїй сторінці в Twitter.

 

Так, камео нинішнього президента США вирізали з другої частини фільму, і він відзначив, що сталося це, тому що "Джастіну Т. (Трюдо - ред.) не дуже подобається, коли я змушую його розщедрюватися на НАТО чи на Генеральну угоду з митних тарифам і ставкам".

 

"Фільм більше не буде колишнім", - написав ще один твіт Трамп.

 

Після реакції президента, телеканал CBC опублікував пояснення, чому сцену з Трампом вирізали з фільму.

 

Коли CBC придбала права на трансляцію "Один вдома - 2" у 2014 році, було зроблено кілька правок, щоб адаптувати фільм для телебачення, і камео Трампа було серед кількох інших вирізаних через час сцен", - написали на телеканалі.

 

Відзначимо, що Трамп - в той час успішний бізнесмен і ведучий телепрограми - зіграв у фільмі "Один вдома - 2" самого себе. Його поява на екрані триває не більше 10 секунд, за які він встигає показати головному герою, як пройти в хол готелю.

 

Раніше президент США Дональд Трамп назвав фільм "Один вдома - 2" (Home Alone 2, 1992), в якому він сам зіграв епізодичну роль, одним з найбільших різдвяних хітів.