Власник столичного кальян-бару продавав клієнтам контрабандний кокаїн

11:17, 19.12.2019
Власник столичного кальян-бару продавав клієнтам контрабандний кокаїн

У Києві правоохоронці блокували діяльність організованого угруповання, яке спеціалізувалося на контрабандному переправленні та збуті оптових партій наркотичних засобів.

 

Про це повідомляє пресцентр Служби безпеки України.

 

Групу наркоторгівців очолив уродженець однієї з країн Близького Сходу, який є власником розташованого у центрі столиці кальян-бару. Зловмисники займалися незаконним переправленням наркотиків із-за кордону для продажу. Товар вони реалізовували клієнтам розважального закладу, а також продавали його через розгалужену мережу дилерів на території столичного регіону. Щомісяця зловмисники продавали майже кілограм кокаїну.

 

Під час обшуків у приміщенні кальян-бару та у помешканнях фігурантів справи правоохоронці вилучили понад 200 грамів кокаїну, більше ніж 30 електронних сигарет з канабісом, а також ваги та пакувальний матеріал для збуту наркотиків. 

 

Вартість виявленого товару на чорному ринку становить понад 700 тисяч гривень.

 

Наразі власнику закладу повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. 

 

Тривають слідчі дії для притягнення до відповідальності інших учасників угруповання.