Пашинський обіцяє не переховуватися від слідства

22:02, 18.12.2019
Пашинський обіцяє не переховуватися від слідства

Колишній народний депутат Сергій Пашинській подякував колегам і соратникам, які підтримували його під час судового процесу.

 

Про це він написав у Фейсбук.

 

Я провів в ізоляторі 73 дні. Сьогодні суд змінив міру запобіжного заходу на цілодобовий домашній арешт. Поновлене розслідування триває. Упевнений, справедливість буде відновлено. Висунуті проти мене звинувачення безпідставні і абсурдні, - я доведу це неодмінно", - наголосив він.

 

Пашинський також зазначив, що хоче відповісти тим, хто "вирішив заробити собі балів на справі проти нього".

 

"Я не збирався і не буду переховуватися від слідства. Не збираюся покидати країну. Це було б приниженням себе, моєї родини і моїх соратників, які підтримували мене у судах. А головне хочу сказати всім: я не порушував закон, захищаючи свою дружину у відомому інциденті. Честь і самоповага важливі у найскладніших ситуаціях. Можливо, важливіші, аніж будь-коли. Тому готовий боротися за своє чесне ім'я і ця боротьба завершиться перемогою", - заявив він.

 

Як писала УМ, сьогодні  суд випустив Пашинського з СІЗО під домашній арешт. 

 

31 грудня 2016 року на трасі під Києвом сталася сутичка, в результаті якої депутат Сергій Пашинський прострелив ногу В’ячеславу Хімікусу.

 

Пашинський наголошує на самозахисті, до якого він, за його словами, вимушений був вдатися. Поранений же стверджує, що зброю депутат застосував зненацька й невиправдано.

 

Читайте також: Камера для Пашинського: у чому звинувачують арештованого без права на заставу екс-депутата

 

 

Нагадаємо, 4 жовтня слідчі ДБР повідомили про підозру Пашинському в заподіянні громадянину тяжкого тілесного ушкодження.