«Я не причетний до вбивства»: Антоненко з СІЗО подякував мамі Шеремета

10:49, 17.12.2019
«Я не причетний до вбивства»: Антоненко з СІЗО подякував мамі Шеремета

Підозрюваний у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета музикант і ветеран АТО Андрій Антоненко передав із СІЗО листа, в якому подякував за підтримку і спростував свою причетність до вбивства журналіста.

 

Відповідний лист оприлюднила у Facebook директор гурту Riffmaster Поліна Іванова.

 

Також Антоненко, якого слідство вважає організатором вбивства Шеремета, передав матері білоруського журналіста слова подяки за її позицію.

 

"Я дякую матері Павла Шеремета за те, що вона не хоче, щоб страждали невинні люди", — написав він.

 

Антоненко заявив, що не винен у вбивстві Шеремета.

 

"Я не причетний до вбивства Павла Шеремета і ні в чому не винен, що б не говорили люди зверху. Це все брехня! Повна. І з першої літери", — додав Антоненко.

 

 

Нагадаємо, правоохоронці назвали підозрюваних у вбивстві Павла Шеремета: Яна Дугарь, Андрій Антоненко, подружжя Інна та Владислав Грищенки, Юлія Кузьменко. Остання по телефону обговорювала можливий замах на вбивство Марусі Звіробій та викрадення її дітей.

 

Суд арештував підозрювану Кузьменко та Антоненка,  а Дугарь відправив під домашній арешт. 

 

Мати убитого журналіста Павла Шеремета Людмила Шеремет заявила, що не знає, чи вірити у причетність затриманих осіб до вбивства її сина і боїться, щоб у цій справі не постраждали невинні.

 

Журналісти «Слідство.Інфо» заявили, що у розслідуванні вбивства журналіста Павла Шеремета результати експертизи, на яку посилається міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, неоднозначні, а докази – слабкі та непереконливі.