Біля Умані зіштовхнувся мікроавтобус з вантажівкою, є постраждалі

20:36, 11.12.2019
Біля Умані зіштовхнувся мікроавтобус з вантажівкою, є постраждалі

Неподалік Умані на автодорозі Київ-Одеса, поблизу села Краснопілка, сталася масштабна дорожньо-транспортна пригода: зіштовхнувся мікроавтобус Mercedes з 11 пасажирами і вантажний автомобіль DAF.

Причиною ДТП стало те, що водій мікроавтобуса не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу, зіштовхнувся з вантажівкою і вилетів з траси.


Про це повідомляють в черкаському обласному управлінні ДСНС.

 


«На місце ДТП терміново виїхали 5 бригад екстреної медичної допомоги – дві з Маньківки та три лікарських бригади з Умані. На місці медики оглянули та надали допомогу семи пацієнтам. Троє з них були легкотравмовані, тож від госпіталізації відмовились. Водія – 46-річного чоловіка – деблокували фахівці ДСНС. Його з політравмою та множинними переломами кінцівок доправили до Уманської міської лікарні», – говорить «УМ» Ірина Назарок, прессекретар Черкаського обласного центру екстеренної медичної допомоги.

 


За її словами, ще один пацієнт доставлений в Уманську ЦРЛ на попутному транспорті.


Двох 42-річних жінок медики також доправили в Уманську ЦРЛ. В однієї жінки виявили травму хребта із пошкодженням спинного мозку, у іншої – перелом носа та забій стегна.