У Раді через українську землю побилися депутати (ВІДЕО)

13:04, 11.12.2019
У Раді через українську землю побилися депутати (ВІДЕО)

Після засідання аграрного комітету у коридорах Верховної Ради побилися народні депутати "Слуги народу" та народні депутати попередніх скликань від "Свободи".

 

Про це повідомив в Facebook Андрій Якобчук, виклавши відповідне відео.

 

"Такого махача Верховна Рада давно не бачила", – написав Якобчук.

 

Зокрема, почесали кулаки у Раді депутат ВР від фракції "Слуга народу" Андрій Богданець та нардеп 7-го скликання від "Свободи" Едуард Леонов. 

                                                                            Андрій Богданець

На відео можна побачити, що з ним бився колишній народний депутат Юрій Сиротюк, який на своїй сторінці в Facebook підтвердив, що на комітеті обговорювалися поправки до законопроекту про ринок землі. Також там були присутні екснардепи Едуард Леонов і Ігор Мірошниченко.

 

Леонов прокоментував відео, де видно, що накинувся з кулаками на Богданця саме "свободівець": "Ми - "свободівці" готові захищати українську землю будь-якими способами". 

 

 "Коли було закрито комітет, то уже в коридорі депутат-мажоритарник від "Слуги народу" почав розповідати всім, що тернополяни за продаж землі. Я колись був депутатом тернопільської облради і запитав, звідки у нього така інформація?,- повідомив Едуард Леонов.

 

За словами Леонова, Богданець бреше, що воював в батальйоні "Січ": "Воно почало розповідати, що воно в Пісках воювало. Ми нещодавно були в тому районі, то я йому запропонував поїхали в Піски і подивимося в очі хлопцям, які зараз проливають кров за Україну, а ти говориш, що був там, хоча не був там жодної секунди".

 

Колишній нардеп запевняє, що бійку почав депутат від "Слуги народу".

 

Аграрний комітет ВР вирішив зустрітися у четвер зранку. До законопроекту щодо ринку землі подали близько 4 тисяч правок. 

 
 
Як повідомляла УМ, 5 грудня "Слуги народу" побилися в Раді через жінку. Причиною конфлікту стала нардеп Ірина Верещук, а точніше, листування з нею у внутрішньофракційному чаті, де нібито Лерос образив її. За її словами, Бужанський просто заступився за неї і зажадав від Лерос вибачень.