Вітренко й Оржель можуть брати участь у зустрічі Зеленського з Путіним

13:32, 09.12.2019
Вітренко й Оржель можуть брати участь у зустрічі Зеленського з Путіним

Під час зустрічі у «нормандському форматі» між президентами Росії та України у Парижі будуть присутні міністри енергетики країн, а також топ-менеджери російського Газпрому та Українського Нафтогазу.


Про це повідомив заступник голови Офісу президента України Кирило Тимошенко під час брифінгу у Києві 9 грудня, передає Громадське.

 

«Відносно делегації, знаю, що є питання по газу і так далі. У складі української делегації є пан Оржель (міністр енергетики України — ред.) та пан Вітренко (виконавчий директор Нафтогаз — ред.). За необхідності вони будуть брати участь в обговоренні питань газу та інших питань, які їх стосуються», — повідомив Тимошенкою.

 

Раніше про присутність міністра енергетики Росії Олександра Новака на переговорах у «нормандському форматі» повідомляли російські урядові ЗМІ. Окрім цього, до російської делегації, відповідно до повідомлення, мають увійти топ-менеджери Газпрому, прес-секретар Путіна та помічник президента Росії, якого пов'язують з куруванням «ДНР/ЛНР» Владислав Сурков.