Вбивство сина депутата: Грановський готовий пройти поліграф

18:48, 04.12.2019
Вбивство сина депутата: Грановський готовий пройти поліграф

Екснардеп, соратник Петра Порошенка Олександр Грановський заявив, що готовий пройти детектор брехні, щоб допомогти в розслідуванні убивства 3-річного сина В"ячеслава Соболєва.

 

Про це Грановський написав у себе на сторінці в Facebook.

 

Раніше Соболєв заявив Грановському: "Саша, присядь на детектор, я хочу почути, що ти скажеш... Хто що знав, хто кого замовляв".

 

Екснардеп відреагував на слова Соболєва.

 

 

Щодо причетності до цієї справи Грановський припустив, що Соболєву таку версію "підкинули мерзотники", і запевнив, що готовий пройти перевірку поліграфом, щоб відсікти таку версію.

 

"Мені не знайомі почуття і стан людини, яка втратила дитину. Маю велику надію, що мене будуть ховати мої діти, як по-людськи правильно зауважив В'ячеслав Соболєв в своєму інтерв'ю журналістам. Не дивлячись на те, що Слава припустив, що я можу знати людей, причетних до цих жахливих подій, я зла не тримаю - впевнений, батькам приходять на розум навіть небилиці в ці хвилини. я повністю поділяю їхнє горе.",- написав Грановський..

 

 

Як повідомляла УМ, депутат Київської облради В’ячеслав Соболєв назвав прізвища 8 осіб, яких він «поки що» не звинувачує в убивстві свого 3-річного сина, але вимагає пройти перевірку на детекторі брехні.

 

У Києві правоохоронці затримали підозрюваних у замаху на депутата Київської обласної ради В'ячеслава Соболєва та вбивстві його дитини.

 

Шевченківський суд Києва на 2 місяці взяв під варту без можливості застави Олексія Семенова другого підозрюваного у замаху на депутата Київської обласної ради В'ячеслава Соболєва та вбивстві його 3-річного сина.

 

У центрі столиці зловмисник, який стріляв у автомобіль — влучив у трирічного хлопчика, який перебував у салоні. За кермом авто був депутат Київської обласної ради В'ячеслав Соболєв. Від отриманого вогнепального поранення дитина померла у кареті “швидкої” дорогою до лікарні.