Прокурор Рожко знов отримав погрози від Портнова

17:42, 04.12.2019
Прокурор Рожко знов отримав погрози від Портнова

Співробітник Генеральної прокуратури Олександр Божко, який неодноразово отримував повідомлення з погрозами від ексзаступника голови Адміністрації президента Януковича Андрія Портнова, поскаржився на нього до Ради прокурорів.

 

Про це повідомляє "Слідство.Інфо", яке має текст цієї скарги

 

За даними видання, прокурор подав повідомлення, зокрема, про втручання колишнього посадовця і фігуранта його провадження в його діяльність як правоохоронця.

 

Божко вказав, що щонайменше тричі отримував погрози насильством від Портнова. Також правоохоронець зазначив, що у своєму Telegram-каналі чиновник часів Януковича неодноразово закликав "вчиняти незаконні дії" щодо інших прокурорів.

 

 "Вказане беззаперечно свідчить про незаконне втручання Портнова А. В. в діяльність прокурорів та є реальною загрозою органів прокуратури в цілому",- зазначив він.

 

Після виходу новини видання повідомило, що Портнов надіслав Божку чергове повідомлення з погрозами.

 
 
 

Нагадаємо,  "Слідство.Інфо" з’ясувало, що ексзаступник голови адміністрації Віктора Януковича Андрій Портнов з 2017 року погрожує прокурорам, які розслідують кримінальні провадження, де він фігурує.

 

Зокрема, погрози з номера Портнова отримували, за даними журналістів, співробітник Генпрокуратури Олександр Божко, колишній очільник Управління спеціальних розслідувань Генпрокуратури Сергій Горбатюк та ще один співробітник ГПУ, якого у виданні не назвали.