Трамп подякував Зеленському: «Тема про імпічмент закрита»

10:59, 03.12.2019
Трамп подякував Зеленському: «Тема про імпічмент закрита»

Президент США Дональд Трамп заявив, що президент України Володимир Зеленський знову спростував, що американський лідер міг тиснути на нього, тому справу про імпічмент можна вважати закритою.

 

Про це Трамп написав у своєму Twitter.

 

"Термінові новини: Президент України щойно знову оголосив, що президент Трамп не зробив нічого поганого щодо України або нашої взаємодії і дзвінків. Якби радикальні ліві демократи були при здоровому глузді, а це не так, справа (про імпічмент, – УП) була би закрита!", - написав він.

 

Breaking News: The President of Ukraine has just again announced that President Trump has done nothing wrong with respect to Ukraine and our interactions or calls. If the Radical Left Democrats were sane, which they are not, it would be case over!

 

Дякую президенту Зеленському. Тема (імпічменту, – УП) закрита. Демократи, які нічого не роблять, мають нарешті повернутися до роботи!".

 

Трамп також ретвітив пости з останнім інтерв'ю Зеленського, де президент України заявив, що він "ніколи не розмовляв з президентом США з позиції "послуга за послугу"".

 

Як повідомляла УМ, у США оголосили про запуск процедури імпічменту президенту Дональду Трампу через ймовірний тиск на президента Володимира Зеленського під час телефонної розмови.

 

Зокрема, демократи звинувачують Трампа в спробі втягнути Україну в президентські вибори в США шляхом проведення розслідування проти його головного конкурента — колишнього віцепрезидента США Джо Байдена.