ДБР проводить обшуки в будинку Марусі Звіробій (відео)

09:21, 28.11.2019
ДБР проводить обшуки в будинку Марусі Звіробій (відео)

У четвер, 28 листопада, детективи Державного бюро розслідувань (ДБР) почали обшуки у відомого українського волонтера Марусі Звіробій.

 

Відповідне відео вона опублікувала на своїй сторінці в Facebook.

 

Детективи ДБР погрожували виламати двері, коли волонтерка заявила, що викликає адвоката. Згодом вона впустила детективів, які пред’явили ухвалу суду і свої службові посвідчення. Також були присутні оперативні співробітники СБУ та спецпідрозділу "Альфа".

 

 

"О 6.30 ранку розпочалися обшуки в Маруся Звіробій. Скоро трійки почнуть ходити по квартирах опозиціонерів? Ми стрімко будуємо поліцейську державу. На страхах, залякуванні, арештах, конфіскаціях, тиску, під улюкання натовпу. Уклоністи обшукують і затримують резервістів і воїнів. Кінець епохи Гідності. Примітно мовчання і навіть одрбрямс наших міжнарожних партнерів. Вони мовчатимуть, тримаючи кулачки за ринок землі і " мир" ціною України. Потім, можливо, якесь занепокоєння з себе видушать", - емоційно прокоментувала обшуки депутатка Ірина Геращенко у Фейсбук.

 

Раніше правоохоронці відкрили кримінальну справу проти народного депутата від "Європейської солідарності" Софії Федини та волонтера Марусі Звіробій після їх скандального відеозвернення до президента України Володимира Зеленського.Як повідомляла УМ, 26 жовтня Володимир  Зеленський приїхав до добровольців у Золоте та в різкій формі зажадав від них прибрати наявну у них зброю.

 
Після цього народна депутатка "Євросолідарності" Софія Федина та волонтер Маруся Звіробій, наголошували на неприпустимості такої поведінки президента, звинувачували його у спробі капітуляції перед агресором та припускали, що може статися із Зеленським на передовій.