«Любить твою за*ницю»: коміки в США посміялися з Зеленського і Трампа

18:07, 20.11.2019
«Любить твою за*ницю»: коміки в США посміялися з Зеленського і Трампа

Ведучі вечірніх ток-шоу висміяли вираз посла США у ЄС Гордона Сондленда про те, що президент України Володимир Зеленський небайдужий до "п'ятої точки" президента США Дональда Трампа.

 

На цю тему пожартували в ефірі передачі The Late Show, продемонструвавши на весь екран задній план американського лідера під час гри в теніс.

 

"Ох, а хто ж її не любить? Джиммі, дай поглянути на цю красу. Вона виглядає, ніби два окости, упаковані в медичну рукавичку або як скатертина, наповнена рисовим пудингом", – посміявся ведучий.

 

У відповідь ведучий The Daily Show Тревор Ноа заявив, що пару днів тому на телеканалі Fox News говорили про недостатньо сексуальний імпічмент Трампу, а "тепер у нас цілком загравання з д*пою".

 

Комік пожартував, що Трамп, як раніше вважалося, тиснув на Україну відправкою військової допомоги, проте "насправді він тиснув своїм задом".

 

Нагадаємо, радник з політичних питань посольства США в Україні Девід Голмс раніше заявив, що Трамп міг чинити тиск на Зеленського, щоб провести розслідування з політичних мотивів проти колишнього віце-президента США Джо Байдена.

 

Він також заявив на закритому засіданні, що посол США в Європейському Союзі Гордон Сондленд сказав Трампу, нібито український президент зробить "все, що ви попросите", а ще він любить "вашу за*ницю".

 

У США оголосили про запуск процедури імпічменту президенту Дональду Трампу через ймовірний тиск на президента Володимира Зеленського під час телефонної розмови.
 
Президент України Володимир Зеленський каже, що адміністрація Білого дому не висувала умови для його зустрічі з американським президентом Дональдом Трампом. 
 
А сам Трамп заявив, що телефонував Зеленському на прохання міністра енергетики Ріка Перрі.
 
Нагадаємо, 25 вересня Білий дім оприлюднив текст телефонної розмови між президентом США Дональдом Трампом і президентом України Володимиром Зеленським.  У ній Зеленський каже, що наступний генпрокурор буде "стовідсотково його людиною" і займеться справою Байдена.

 

Коментуючи опубліковану стенограму, Трамп заявив, шо не чинив тиску на Зеленського. Сам Зеленський заявив, що не давав згоди на публікацію телефонної розмови із Трампом. Також він відмовився публікувати українську версію його розмови з Трампом

 

Демократка, спікерка Палати представників Ненсі Пелосі: "Публікація записів дзвінка Білим домом підтверджує, що мала місце поведінка президента, що підриває цілісність наших виборів, престиж посади, яку він обіймає, і нашу національну безпеку".

 

Після скандалу навколо розмови Трампа й Зеленського спеціальний представник Державного департаменту США з питань України Курт Волкер подав у відставку.