«Слуга народу» Іванісов відбував покарання за згвалтування - Рябошапка

17:25, 20.11.2019
«Слуга народу» Іванісов відбував покарання за згвалтування - Рябошапка

Генеральний прокурор України Руслан Рябошапка повідомив, що перевірка підтвердила той факт, що народний депутат з фракції “Слуга народу” Роман Іванісов відбув тюремний строк за згвалтування неповнолітньої.

 

Про це сказав генеральний прокурор Руслан Рябошапка на брифінгу 20 листопада, відповідаючи на запитання журналістів.

 

“Перевірка була здійснена не нами — перевіряли відповідні органи. І ті факти, про які ви говорили — вони підтвердилися. Судимість погашена і тому вважається, що людина несудима на даний момент”, — сказав Рябошапка.

 

Раніше екснардеп колишній "радикал" Ігор Мосійчук у своєму Telegram-каналі оприлюднив інформацію, що народний депутат від "Слуги народу" Роман Іванісов у середині 90-х років був засуджений за зґвалтування неповнолітньої.

Іванісов, у свою чергу, в своєму Facebook назвав цю інформацію "чорнухою" і "заказухою" і оприлюднив довідку про відсутність судимості.

 
 
 

 

 

Як повідомляла УМ, голова фракції “Слуга народу” Давид Арахамія заявив, якщо з’ясується, що нардеп від “Слуги народу” Роман Іванісов дійсно був засуджений за зґвалтування неповнолітньої, то це питання буде винесене на розгляд фракції.