Зеленський ввів у дію «перезапуск» комісії з оборонно-промислового комплексу

16:07, 08.11.2019
Президент Володимир Зеленський ввів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони щодо ліквідації утвореної у 2015 році Міжвідомчої комісії з питань оборонно-промислового комплексу і утворення нової.
 
Відповідний указ оприлюднено на сайті Офісу президента.
 
"Увести в дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 2 листопада 2019 року "Про Міжвідомчу комісію з питань оборонно- промислового комплексу", - йдеться у документі.
 
Як зазначається в додатку до указу, Радбез ухвалив таке рішення, розглянувши комплекс питань, пов'язаних з ефективністю координації дій центральних органів виконавчої влади у сфері функціонування ОПК.
 
Водночас, Кабінету міністрів доручається у двотижневий строк вирішити в установленому порядку питання щодо утворення міжвідомчої комісії з питань оборонно-промислового комплексу.
 
У рішенні РНБО президентові пропонується визнати такими, що втратили чинність, Указ Президента України від 12 червня 2015 року № 329 "Про Міжвідомчу комісію з питань оборонно-промислового комплексу", а також Указ Президента України від 1 березня 2018 року №50 "Питання Міжвідомчої комісії з питань оборонно-промислового комплексу".