В результаті підриву «Мерседесу» в Києві загинув поліцейський (оновлено)

12:31, 07.11.2019
В результаті підриву «Мерседесу» в Києві загинув поліцейський (оновлено)

Від підриву легковика «Мерседес» на Брест-Литовському шосе в Києві загинув 40-річний поліцейський, який здійснював фізичну охорону підприємця відповідно до договору.

 

Ще двоє – 57-річний підприємець та 34-річний водій з тілесними ушкодженнями різного ступеню тяжкості перебувають у медичних закладах на стаціонарному лікуванні.

 

«Наразі слідством розглядається кілька версій скоєння цього кримінального правопорушення, однак пріоритетною є – підприємницька діяльність 57-річного чоловіка», –  заявили в поліції. 

 

 

Як повідомляла УМ, у Києві на Брест-Литовському шосе у Святошинському районі вибухнув «Мерседес». 

 

За даними ЗМІ, люди на мотоциклі кинули вибуховий пристрій в автівку. «Мерседес» начебто належить директору фармацевтичної компанії Ігорю Сало, а загинув його охоронець.

 

Слідчим відділом Святошинського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення. Зараз проводяться розшукові заходи спрямовані на встановлення та затримання осіб, причетних до цього кримінального правопорушення.