Ляшко побився з Герусом в аеропорту (відео)

21:04, 06.11.2019
Ляшко побився з Герусом в аеропорту (відео)

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко і народний депутат, глава комітету з ПЕК Андрій Герус побилися 6 листопада в аеропорту «Бориспіль».

 

Ляшко звинуватив Геруса в тому, що той відкрив імпорт електроенергії з країни-агресора Росії, чим зрадив національні інтереси України.

 

«Ти запустив сюди росіян. Може, ти не знаєш, що Росія - агресор? Або до народу! Ти поміняв закон і пустив росіян!» - сказав Ляшко. 

 

 

"Сьогодні випадково побачив у ЗОДі "слугу народу" Геруса, який відкрив імпорт російської електроенергії з Росії. Коли у російського лобіста закінчилися аргументи, він почав махати руками. Однак проблема від того нікуди не поділася - через зраду Геруса Україна сьогодні потрапляє в повну енергетичну залежність від країни-агресора. Ця зрада має бути розслідувана і покарана!", - написав Олег Ляшко у Фейсбук.

 

Водночас Андрій Герус поскаржився, що в аеропорту "Бориспіль" колишній депутат Олег Ляшко зі своїм охоронцем порвали йому сорочку.

 

"Все нормально, постраждала тільки сорочка. Такі видатні результати - це спільна робота Олега Ляшка та його охоронця. Без свого охоронця він не хотів спілкуватися", - зазначив політик.

 

Він уточнив, що інцидент стався в аеропорту "Бориспіль", і пов'язує його з інтересами олігарха Ріната Ахметова.

 

"Сьогодні відомий захисник бізнесу Ахметова, забутий всіма О.Ляшко мене очікував у аеропорту "Бориспіль", щоб влаштувати шоу-провокацію. Знижена на 15% ціна електроенергії та повна готовність до зими ніяк не влаштовує «немонополіста», і вони вдаються до все більш витончених способів, як вести свій бізнес. Звісно ж, претензія Ляшка - це імпорт електроенергії. Хоча 3 роки імпорту вугілля із Росії за формулою "Роттердам+", що супроводжувалося зростанням тарифів для українських споживачів, його повністю влаштовувало", - написав Герус.

 

Герусу закидають початок імпорту електроенергії з Росії, що знизило її вартість в Україні. Натомість він заявляє, що бореться з монополією у цій сфері найбагатшого бізнесмена країни.