Тарифи на опалення не зміняться до кінця сезону - Пантелеєв

10:42, 26.10.2019
Тарифи на опалення не зміняться до кінця сезону - Пантелеєв

Комунальне підприємство "Київтеплоенерго" не підвищуватиме тарифи на опалення та гарячу воду протягом поточного опалювального сезону. 

 

Про це повідмляє пресслужба КМДА з посиланням на заяву заступника голови КМДА Петра Пантелеєва.

 

За словами Пантелеєва, міська влада розширюватиме програми енергоефективності для житлових будинків, що дозволять зменшити вартість послуг КП "Київтеплоенерго".

 

"Наша мета – стримувати вартість за допомогою підвищення енергоефективності на рівні окремих житлових будинків і на рівні всього теплоенергетичного комплексу міста. Шляхом організаційних заходів за півроку зменшено тепловтрати на мережах на 2%, цей показник значно зросте після завершення ремонтної кампанії та позитивно позначиться на економіці теплопостачальної компанії "Київтеплоенерго", - сказав він.

 

Пантелеєв додав, що паралельно міська влада розвиває програми співфінансування заходів енергоефективності в житлових будинках.

 

Як повідомляла УМ, мешканці Каховки створили гучний прецедент для всієї країни: в місті Херсонської області майже 75 відсотків споживачів тепла відмовилися від послуг місцевого комунального підприємства теплових мереж