На Закарпатті собака врятувала життя своєму господареві

07:10, 23.10.2019
На Закарпатті собака врятувала життя своєму господареві

20 жовтня на Закарпатті чоловіка від смерті врятував надзвичайник та собака.

 

Про це повідомляє ДСНС України у Facebook.

 

"Ми рятуємо чотирилапих з ям та глибоких колодязів і вони віддячують нам тим самим", - йдеться у повідомленні.

 

У неділю головний фахівець Свалявського районного відділу Управління ДСНС України у Закарпатській області Антон Тарасов разом із донькою та сином вирішили піти збирати гриби у лісовий масив поблизу села Дусино. Однак, відпочинок перервав пронизливий гавкіт собаки.

 

Прямуючи у бік гавкоту, Антон побачив непритомного чоловіка, який лежав на землі, а поруч із ним бігав та пронизливо завивав маленький песик. Рятувальник одразу викликав екстрену медичну допомогу та колег з 9-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Свалява, а далі кинувся надавати першу долікарську допомогу чоловікові та зумів привести його до тями.


Антон дочекався рятувальників та разом із колегами на ношах доправив постраждалого до найближчого автошляху. Там вже чекали лікарі екстреної медичної допомоги, які госпіталізували постраждалого до Свалявської центральної районної лікарні. Наразі стан чоловіка стабільний.

 

 

Варто зазначити, що весь цей час пес, ні на мить не покидав господаря та всіляко намагався допомогти в його одужанні.

 

Як повідомляв "Апостроф", 21 жовтня, патрульні поліцейські відмовили чоловіка стрибати з Гаванського моста в Києві. Чоловіка збирався накласти на себе руки, стрибнувши в Дніпро, бо його обдурили на роботі і не заплатили обіцяну зарплату.