Милованов каже, що не ображається на Коломойського

11:24, 22.10.2019
Милованов каже, що не ображається на Коломойського

Міністр розвитку економіку Тимофій Милованов не ображається на олігарха Ігоря Коломойського, який 21 жовтня обізвав його дебілом і порадив піти у відставку через "жарт" "95 Кварталу" над ексглавою НБУ Валерією Гонтаревою.

 

Про це на брифінгу сказав міністр Милованов 22 жовтня

 

 "Я цього не скриваю (приховую - укр.), що я дебіл… Я жартую. Так що тут головне не це, а результати. Моє бачення – скандал вичерпаний, того що висловилися всі…Думаю, що тут важливо, що ми бачимо дискусію всередині суспільства. Форма цієї дискусії комусь подобається, а комусь не подобається, але це нормально. У кожного є своя позиція. Позиції дуже різні – це і є, насправді, вільне суспільство", - сказав він.

 

За його словами, він не ображається на Коломойського, який обізвав його "дебілом" і порадив піти у відставку. Олігарх так сказав після реакції міністра на сатиричну пісню "95 Кварталу" про пожежу в будинку ексглави НБУ Валерії Гонтаревої.

 

На думку Милованова, такий конфлікт не можна переводити на персоналії: "Всі люди хороші, обставини – різні, – так думають економісти".

 

Він погоджується з "Кварталом95", що вони як сатиру можуть робити все що завгодно, але персональну свою позицію міністр висловив у понеділок.

 

Як повідомляла УМ, бізнесмен Ігор Коломойський вибухнув образами на адресу ексголови НБУ Валерії Гонтаревої і міністра економіки Тимофія Милованова, коментуючи скандальну пісню "Кварталу 95" про згорілий будинок Гонтаревої.

 

Нагадаємо,  шоу "Вечірній квартал" комік Євген Кошовий та хор імені Верьовки висміяли підпал будинку Валерії Гонтаревої в пісні-пародії "Горіла хата". Номер спричинив хвилю обурення в соцмережах.

 
Сама Гонтарева, якій саме 20 жовтня виповнилося 55 років, коментуючи відео, заявила: "Це сором! Насміхатися над людським горем - це неможливо уявити у цивілізованому суспільстві!".
 
Український олігарх Ігор Коломойський заявив, що йому дуже сподобався номер студії "Кварталу 95" про підпал будинку ексголови Нацбанку Валерії Гонтаревої.
 
 
У свою чергу міністр економіки вважає номер "Кварталу" про Гонтареву поганим знаком для інвесторів.
 
 
Гендиректор і художній керівник хору імені Верьовки Зеновій Корінець заявив, що "піддався на вмовляння": "Мене просто переконали, і ми якось не сприйняли це всерйоз. І ми з режисером, до речі, сперечалися: що текст непристойний - як можна стібатися, якщо в людини щось згоріло?.. Я, знаєте, мабуть, до кінця не подумав. І ми потрапили в нехорошу ситуацію. Мені дуже-дуже незручно".
 
 
Своєю чергою прем’єр-міністр Олексій Гончарук заявив, що радіти з пожежі в сусіда неправильно, але ми живемо в демократичній країні, де кожен має право жартувати, як йому подобається. За його словами, "президент Зеленський точно з цього не сміявся".
 
 
Студія «Квартал 95» заявила. що не збирається вибачатися за номер.
 
 
Петро Порошенко вважає, "Квартал" вміє вибачатися, коли захоче