Через аварію в Хмельницькому загинула 11-річна дівчинка, що стояла на тротуарі

10:23, 20.10.2019
Через аварію в Хмельницькому загинула 11-річна дівчинка, що стояла на тротуарі

(фото: Нацполіція)

У Хмельницькому в аварії, спричиненій громадянином Туреччини, загинула 11-річна дівчинка-пішохід та був травмований 37-річний мотоцикліст.
 
Як повідомляє поліція Хмельницької області, аварія сталась близько 13:30 в суботу на перехресті вулиць Старокостянтинівське шосе та Водопровідна в обласному центрі.
 
За попередніми даними, 69-річний громадянин Туреччини, який перебував за кермом автомобіля "Мерседес Е-220", їхав по вулиці Старокостянтинівське шосе та не надав перевагу в русі мотоциклісту, який повертав ну вулицю Водопровідну, в результаті чого сталося зіткнення транспортних засобів.
 
Від удару мотоцикл відкинуло на дівчинку-пішохода, яка стояла на тротуарі неподалік місця аварії. Дитина з численними травмами була доставлена до реанімації, де і померла.
 
Мотоцикліст госпіталізований до лікарні з переломами.
 
Слідчі управління Нацполіції в Хмельницькій області з’ясовують обставини трагедії. 
 
"За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 статті 286 Кримінального кодексу України "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами". Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами", - повідомляє поліція.