Супрун проілюструвала пост про геморой фотографією Дубінського

09:58, 17.10.2019
Супрун проілюструвала пост про геморой фотографією Дубінського

Екскерівник Міністерства охорони здоров’я Уляна Супрун написала пост про лікування геморою і проілюструвала його фотографією нардепа від "Слуги народу" Олександра Дубінського.

 

Відповідний пост Супрун опублікувала у Facebook.

 

"Найближчим часом повідомлю про успіх у судовому процесі щодо фейків Дубінського, але поки розповімо про наближену тему – геморой", - написала вона.

 

"Наші поради стандартні: аби не було геморою, більше рухайтеся, контролюйте вагу, їжте більше овочів та цільнозернових злаків, вчасно звертайтеся до лікаря, та менше читайте новини в туалеті та від туалетних медіа", - додала Супрун.

 

Свій пост Супрун проілюструвала фотографією усміхненого Дубінського з підписом "Що варто знати про геморой".  

 

 

Як повідомляла УМ, у травні Дубінський звинуватив Супрун у тому, що "під виглядом реформ" вона займається розкраданням і відмиванням бюджетних коштів. Він називав в.о. міністра "Доктором Смерть" і "крадійкою".

 


Спільнота "По той бік новин" спростувала заяви Дубінського, вказавши, що він у своєму матеріалі посилався на фейкові листи від керівництва Тернопільського медуніверситету, фейкові розрахунки із захмарними сумами та підроблені листи від МОЗ.

 


Супрун подала до суду на той час ведучого програми "Гроші" на "1+1" Олександра Дубінського позов про захист честі, гідності й репутації з вимогою спростувати дезінформацію.

 


У лютому Дубінський не зміг підтвердити свої звинувачення у замовності журналістських розслідувань "Схеми: корупція в деталях" (спільний проект "Радіо Свобода" та телеканалу "UA: Перший").