Зеленський хоче, щоб мером Одеси був Андросов

19:52, 10.10.2019
Зеленський хоче, щоб мером Одеси був Андросов

Президент Володимир Зеленський хотів би бачити міським головою Одеси Олександра Андросова і пропонує одеситам умовляти його балотуватися.  

 

Про це Зеленський сказав на пресмарафоні на Фудмаркеті в Києві.

 

Президента запитали, чи є у його партії кандидатура на посаду одеського міського голови. Зеленський розсміявся: "Папки навіть такої немає".

 

"Чесно скажу, мені дуже подобається Андросов, але він не хоче зовсім у політику. Він нормальний, чесний, інтелектуальний, він – обличчя Одеси, він з Одеси. Дуже подобається. До речі, звертаючись… Андросов, може, подумаєш, все ж таки?",-  сказав президент.

 

Зеленський зазначив: "Це навіть не губернатор. Губернатор – він займається областю, він слідкує, він від президента, він повинен знати… А мер – особливо такого міста, як Одеса. ..Там повинна бути людина, яка одесит і яку всі поважають, мені так здається... Повинна бути така людина, яка зможе – при всій повазі до області… Просто є такі міста, як Харків чи як Одеса, від настрою і спокою яких залежить усе в області. Обличчя таких міст повинно бути, яке всі поважають. Треба знайти таку людину.  Я вам сказав чесно про Андросова. Хай зараз люди в Одесі ходять до нього й кажуть: "Іди в мери, президент тебе підтримує". Я впевнений, що й люди підтримають", - переконаний Зеленський..  

 

 Олександр Андросов був офіційним представником команди Володимира Зеленського в Одесі під час президентських виборів.

 

Олександр Андросов  –  телеведучий, продюсер, ведучий телепрограми "Що? Де? Коли?", співорганізатор чемпіонату світу зі швидкісного поїдання вареників.

 

Андросов є засновником та одним із керівників компаній у сфері теле- й радіомовлення "Афіна+", "Студія Ігра-Україна", "Ігра-Україна" та у сфері торгівлі "Магмас". Також Олександр є співзасновників клубу "Ерудит" імені Віктора Мороховського.