«Сила нескорених»: у Дніпрі реконструювали бої АТО

22:19, 07.10.2019
«Сила нескорених»: у Дніпрі реконструювали бої АТО

У Дніпрі відбувся історично-патріотичний фестиваль “Сила нескорених”, приурочений Дню захисника України та 76-й річниці визволення міста від нацистів.

 

Про це  передає АрміяInform.

 

Військові 93-ї окремої механізованої бригади “Холодний Яр” продемонстрували глядачам епізод сучасної російсько-української війни та показали, як захищали рідну землю.

 

Також історичні реконструктори з Полтави, Києва, Харкова, Запоріжжя, Дніпра та Кропивницького відтворили події Другої світової війни,

 

“У тісній співпраці з представниками влади, ветеранськими організаціями і громадськістю уже втретє проводимо цей фестиваль. Ми демонструємо, що Збройні сили України готові захистити територіальну цілісність нашої держави. Захід є чудовою нагодою для військовослужбовців та ветеранів АТО/ООС зустрітися із бойовими побратимами”, – зазначив начальник відділу цивільно-військового співробітництва оперативного командування “Схід”, підполковник Сергій Панюта.

 

Під час фестивалю свою майстерність показали музичні колективи, відбулися кінопокази, виставка військової техніки, виступи кінно-спортивного клубу та майстер-клас курсу з тактичної медицини.

 

Також гості свята смакували солдатську їжу від військових кухарів.