На Рівненщині спалили Гелендваген депутата і Porsche 33-річної жінки (фото)

12:44, 05.10.2019
На Рівненщині спалили Гелендваген депутата і Porsche 33-річної жінки (фото)

(фото: Нацполіція)

Протягом двох днів на Рівненщині спалили одразу два елітних автомобіля - Mercedes-Benz G63 58-річного депутата обласної ради і Porsche Cayenne 33-річної жінки.
 
Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Рівненської області.
 
Так, вночі 4 жовтня у Костополі виявили охоплений вогнем Генедваген.
 
Існувала загроза поширення вогню на розташований поруч житловий будинок. Пожежу швидко загасили рятувальники, однак полумя знищило передню частину авто та його салон.
 
"Слідчо-оперативна група встановила, що загоряння автомобіля "Mercedes-Benz G63" сталося на території огородженого приватного господарства 58-річного місцевого жителя, депутата Рівненської обласної ради. Власник авто у той час знаходився у будинку сам", - йдеться у повідомленні поліції.
 
 
На місці події правоохоронці виявили залишки ємності із характерним запахом паливно-мастильних матеріалів і предмет, схожий на частину фаєра.
 
 
Відомості за фактом умисного пошкодження майна шляхом підпалу внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України.Водночас неподалік Дубно на парковці невідомі підпалили "Porsche Cayenne", що належить 33-річній місцевій жительці.
 
 
Вогонь ліквідували надзвичайники, однак він пошкодив моторний відсік автомобіля, ліве заднє крило, передню частину та салон автомобіля. З місця події слідчо-оперативна група вилучила пожежне сміття, змив паливно-мастильних матеріалів та сліди взуття.
 
Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України.
 
Зазначимо, влітку у самому Рівному спалили автівку з агітацією кандидата в депутати від "Свободи".