«Я президент незалежної країни»: Зеленський «відшив» пропагандиста Москви (відео)

11:39, 25.09.2019
«Я президент незалежної країни»: Зеленський «відшив» пропагандиста Москви (відео)

(кадр відео)

Президент України Володимир Зеленський відповів топ-пропагандисту з Росії Євгену Попову, який підбіг до нього з компрометувальним питанням про тиск на Зеленського з боку президента США Дональда Трампа.
 
"На мене ніхто не може тиснути, тому що я президент незалежної держави. На мене тиснути може тільки одна людина - мій син, якому шість років", - відповів Зеленський Попову українською мовою.
 
Відео, зняте в кулуарах Генеральної асамблеї ООН, опублікувала в своєму Telegram-каналі скандальна кремлівська пропагандистка Ольга Скабєєва.
 

 

Раніше Трамп заявив про дозвіл України оприлюднити запис розмови із Зеленським, а Зеленський назвав цю бесіду з Трампом "приватною і конфіденційною".
 
Нагадаємо, в США розгорівся скандал через донос американського розвідника стосовно розмови президента Дональда Трампа та іноземного лідера. У ній, за словами розвідника, Трамп дав певну "тривожну обіцянку", про яку він вирішив одразу повідомити інспектора розвідки.
 
Видання The Washington Post також повідомило, що Трамп нібито намагається змусити Зеленського втрутитися в президентські вибори в США в 2020 році. За повідомленням ЗМІ, йдеться про відкриття справи щодо сина колишнього віце-президента США Джо Байдена та його ролі в українській газовій компанії.
 
При цьому глава МЗС України Вадим Пристайко запевнив, що президент США Дональд Трамп не тиснув на Володимира Зеленського під час телефонної розмови, яка стала об’єктом скандалу в США.
 
У свою чергу претендент на пост президента США від Демократичної партії Джозеф Байден вимагає оприлюднити розшифровку розмови Трампа із Зеленським.
 
Сам Трамп заперечує порушення закону під час розмови з Зеленським. Він також заявив, що розгляне можливість оприлюднення стенограми своєї розмови з президентом України Володимиром Зеленським.
 
 
Як писала "УМ", у США оголосили про запуск процедури імпічменту президенту Дональду Трампу через ймовірний тиск на президента Володимира Зеленського під час телефонної розмови.