Зеленський і генсек НАТО зустрілися в кулуарах Генасамблеї ООН

22:03, 24.09.2019
Зеленський і генсек НАТО зустрілися в кулуарах Генасамблеї ООН

Зеленський та Столтенберг серед іншого обговорили ініціативи української влади для подолання корупції (фото: прес-служба президента України)

Президент Володимир Зеленський зустрівся із генеральним секретарем НАТО Єнсом Столтенбергом на полях Генеральної асамблеї ООН в Нью-Йорку.
 
Про це повідомляє Офіс президента.
 
"Президент відзначив важливість візиту Північноатлантичної ради НАТО в Україну, який відбудеться наприкінці жовтня цього року. Він висловив сподівання, що цей візит сприятиме активізації практичної співпраці з Альянсом у розбудові Збройних сил України, зокрема Військово-морських сил, а також ширшому залученню НАТО до підтримання безпеки в регіоні Чорного та Азовського морів", - йдеться в повідомленні.
 
Крім того, Зеленський та Столтенберг обговорили ініціативи української влади для подолання корупції.
 
"Ми втомилися чути слово "корупція". Ми серйозно налаштовані її подолати. Верховна Рада вже ухвалює законопроекти для реформування правоохоронних органів, скоро запустимо Службу фінансових розслідувань. 5 вересня у нас почав працювати Вищий антикорупційний суд, і ми очікуємо на вироки", - сказав Володимир Зеленський.