Гонтарева в пожежах і аварії з нею звинуватила Коломойського

11:49, 18.09.2019
Гонтарева в пожежах і аварії з нею звинуватила Коломойського

Валерія Гонтарева (фото: Уніан)

Екс-глава Нацбанку Валерія Гонтарева в аварії, підпалі машини її невістки і підпалі її заміського будинку під Києвом підозрює олігарха Ігоря Коломойського.
 
Про це вона сказала в інтерв'ю "Лівому берегу".
 
"У мене навіть немає сумнівів! Вся ця бригада, вони не просто травлять мене, але роблять це нахабно і ще кепкують. Той же Коломойський ходив на YES і розповідав, що я, мовляв, "обіцяв відправити за нею літак, а не машину"", - сказала вона.
 
Вона додала, що "ці люди вже втратили людську гідність, вони гірше за кримінал".
 
"Кримінал, як мінімум, дітей своїх ворогів не чіпає, а вони підпалюють моєї невістки автомобіль. Вони сміються в обличчя всій світовій спільноті. Історія з будинком - апофеоз. Останній банк я закрила в 2015-му році, а зараз у нас 2019-й. Так що, може, у мене і багато, крім Коломойського, ворогів, але мені вони не відомі", - заявила Гонтарева.
 
За словами Гонтаревої, її будинок ніколи не був застрахований, хоча після історії з машиною варто було про це задуматися.
 
Вона також додала, що її виписали з лікарні в Англії, забирав її чоловік. Однак де зараз перебуває вона, її чоловік і інші члени сім'ї, Гонтарева казати не стала, оскільки вважає, що їм загрожує смертельна небезпека.
 

Як повідомляла "УМ", під Києвом вночі на 17 вересня згорів будинок екс-голови Нацбанку Валерії Гонтарєвої, яка займалася Приватбанком.

 

Президент Володимир Зеленський заявив, що вимагає від правоохоронних органів оперативного розслідування обставин пожежі і доручив СБУ долучитися до розслідування.

 

Генпрокурор Руслан Рябошапка у свою чергу скликає нараду через підпал дому Валерії Гонтаревої.

 

Олігарх Ігор Коломойський натякнув, що підпал будинку колишньої голови Національного банку України Валерії Гонтаревої може бути вигідний їй самій. 

 

Водночас Валерія Гонтарева заявила, що не бачить, чим їй може допомогти статус політичного біженця у Великій Британії.

 

На місці пожежі в будинку Валерії Гонтаревої поліція знайшла запальну ракету.

 

НБУ назвала атаки на Гонтареву терором, а ЄС вимагає розслідування.

 

Зазначимо, кілька тижнів тому Валерію Гонтареву в Лондоні збив автомобіль, вона отримала серйозні травми. 

 

 

  •