До двох місяців: ДБР планує завершити слідство у справі про вбивство 5-річного Кирила Тлявова

20:07, 17.09.2019
До двох місяців: ДБР планує завершити слідство у справі про вбивство 5-річного Кирила Тлявова

Державне бюро розслідувань через один-два місяці завершить слідство у справі про вбивство 5-річного Кирила Тлявова на Київщині.

 

Про це заявив директор Державного бюро розслідувань Роман Труба під час зустрічі з членами парламентського Комітету з питань правоохоронної діяльності.

 

Він зазначив, що експертизи у рамках розслідування вже завершуються. За його словами, протягом місяця-двох бюро визначиться з остаточною кваліфікацією дій кожного з учасників.

 

«Ми знаємо, що на місці події було четверо осіб, і кожен з них стріляв. Тому лише за допомогою експертиз ми прийдемо до висновку, хто саме вчинив смертельний постріл», ― додав Труба.

 

Як повідомляла УМ,  3 червня поранений патрульними 5-річний Кирило Тлявов помер у лікарні. Хлопчик після поранення і операції на головному мозку перебував у вкрай важкому стані.

 
 
 
Вони не пам’ятають, хто з них поцілив у хлопчика, проте відмовляються свідчити і не визнають провини. А рідні підозрюваних поліцейських звинувачують в трагедії батьків хлопчика.
 
 
4 червня суд арештував Приходька та Петровця на 2 місяці без права на внесення застави. Водночас слідство перевіряє, чи міг вистрілити в хлопчика син патрульного.
 
 
Обурені скоєним поліцейськими українці вийшли на акції протесту під будівлі поліції та МВС.

 

  •