Чоловіка Уляни Супрун побили після звільнення ректорки Амосової

14:02, 16.09.2019
Чоловіка Уляни Супрун побили після звільнення ректорки Амосової

Екс-керівниця МОЗ Уляна Супрун розповіла, що після звільнення скандальної ректорки університету Богомольця вона, екс-прем'єр Володимир Гройсман і ще "три мінстри" отримали смс-повідомлення з погрозами, а її чоловік був побитий невідомими молодиками.
 
Про це вона сказала в інтерв’ю "Українській правді.Життя".
 
"На засіданні Кабміну після того, як Катерину Амосову звільнили, я, три міністри і прем’єр отримали смс-ки з погрозами через те, що не повернули її на посаду", - сказала Уляна Супрун.
 
Вона додала, що її чоловік також отримував такі смс і навіть був побитий.
 
- Мій чоловік отримував такі смс-ки. На нас напала група людей, мого чоловіка фізично побили. 
 
- Ви ішли по вулиці з Марком і…
 
- Так. Коли ми пішли до СБУ і про це розповіли, нам сказали, що це люди чоловіка Амосової і в СБУ вже знають, як вони працюють. Що банді молодих людей доплачують за те, що вони так ходять і на когось "випадково" нападають.
 
Уляна Супрун  розповіла, що таке трапилось з нею та чоловіком двічі. Їм хотіли дати охорону, але пара відмовилась:
 
"Це обмежує нас, тому ми казали "Ні". Це є їхня (корупціонерів, - ред.) мета - залякати. Марко знає, що замість того, щоб це мене залякало, я більш вперто це робила. Бо це неправильно, як вони поводяться з людьми", - сказала вона.
 
Екс-очільниця МОЗ додала, що звільнити ректорів Одеського медуніверситету і Національного медичного університету мені Олександра Богомольця "було важко": "Вони явні корупціонери".
 
Як повідомляла "УМ", раніше Уляна Супрун заявила про підготовку кримінального переслідування проти неї.