Сергій Шахов у Раді вимагає водопостачання для Луганщини

12:05, 16.09.2019
Сергій Шахов у Раді вимагає водопостачання для Луганщини

(фото з відкритих джерел)

Народний депутат Сергій Шахов вимагає від Верховної Ради першочергово розглянути проблеми Луганщини. Відповідне питання депутат озвучив сьогодні на пленарному засіданні. 
 
За його словами, в ряді міст регіону систематично немає холодної води, шахтарі місяцями не отримують заробітну плату за відпрацьовані зміни, а населені пункти регіону перебувають на межі гуманітарної катастрофи.
 
"Сьогодні Луганщина потерпає не тільки від війни - війна йде всередині держави, де не їздили танки, ГРАДи і БУКи. Заріновка сьогодні залишилася без води на кордоні з Росією! Без ліків, без продуктів харчування! Лисичанськ четверту добу сидить без води! Хто потріпає за вуха чиновників, які довірили народному депутату Олександру Сухову сьогодні виступати тут, у парламенті?" - зазначив Сергій Шахов.
 
Також, за словами Шахова, проблеми продовжуютсься у вугільній галузі: "Гірники на шахті "Горська" сидять під водою та під землею, тому що затопили "Первомайськвугілля"! Хто буде вирішувати ці питання? В Рубіжному звільнили мера депутати, а місто не готове до опалювального сезону!".
 
Як повідомлялося, депутат від 114-го виборчого округу на Луганщині Сергій Шахов увійшов до складу парламентського Комітету з питань екологічної політики та природокористування.