Коломойський на YES заявив про «вічний мир» з Пінчуком (відео)

14:59, 13.09.2019
Коломойський на YES заявив про «вічний мир» з Пінчуком (відео)

(фото: "Українська правда")

Олігарх Ігор Коломойський прийшов на форум "Ялтинської європейської стратегії", засновником якого є інший олігарх Віктор Пінчук, і сказав, що у нього "вічний мир" з останнім.
 
Як пише "Українська правда", на прохання ж прокоментувати зустріч з президентом Володимиром Зеленським олігарх відповів, що йому немає що додати до коментарів глави держави.4
 
Водночас на запитання LB.ua, чому його не було з ранку, коли виступав президент Володимир Зеленський, Коломойський відповів так: "Я не можу з'являтися там, де є Зеленський. Мені [він] приємний, але, може, я йому неприємний".
 
Відомо, що на YES Коломойський прийшов у компанії депутата Ігоря Палиці, члена партії "УКРОП", близької до олігарха.
 
Коломойський зайняв місце поряд із Юлією Чеботарьовою, соратницею Пінчука і менеджеркою його компаній.
 

Як відомо, Пінчук, починаючи з 2004 року, судився з Коломойським та його бізнес-партнером Геннадієм Боголюбовим через Криворізький залізорудний комбінат. Пінчук стверджував, що заплатив олігархам 143 мільйона доларів, щоб ті купили для нього комбінат у держави. Але підприємство Пінчук так і не потримав.
 
Під час засідань у Верховному суді Лондона юристи Пінчука звинувачували Коломойського у причетності до вбивств.
 
2016 року Коломойський і Пінчук уклали мирову угоду.
 
Пізніше журналісти дізнались, що в рамках мирової угоди Пінчук отримав від Коломойського та Боголюбова елітну нерухомість у Лондоні.