Андрій Богдан прогуляв День незалежності в Сен-Тропе (фото, відео)

08:18, 26.08.2019
Андрій Богдан прогуляв День незалежності в Сен-Тропе (фото, відео)

(фото: Bihus.info)

Голова Офісу президента Андрій Богдан пропустив святкування Дня Незалежності в Україні через весілля "смотрящого" за Мін’юстом та адвоката олігарха Курченка Андрія Довбенка у Франції.
 
Компанію Богдану склав київський забудовник, "куратор від Зеленського" Андрій Вавриш.
 
Про це повідомляють журналісти Bihus.info.
 
За даними ЗМІ, весілля Довбенка святкували у Сен-Тропе на Лазурному березі Франції.
 
Богдан прибув на весілля 22 серпня, коли молодята влаштовували так зване "пре-паті". Третій день святкувань припав на День Незалежності, коли гості відпочивали на приватній яхті. За даними журналістів, оренда даної яхти коштує 200 тисяч доларів.
 
Крім того, в Мережі було опубліковано відео з розкішного ресторану, на якому Богдан веселиться в галасливій кампанії, очолюючи хід дівчат з глибоким декольте. Відео було опубліковано в Instagram-сторіз одного з гостей заходу. У ролику можна побачити, як разом з головою Офісу українського президента дівчата виносять пляшки з шампанським під звуки гімну України.
 

 
"Андрію Довбенку приписують вплив на кадрові призначення та "вирішення питань", зокрема з державними реєстраторами, у виконавчій службі та з продажем арештованого майна. Його обраниця - юристка Ганна Огренчук, яку кілька тижнів тому було призначено до комісії з питань правової реформи. Туди ж увійшла низка наближених до Богдана людей. Склад комісії затверджений указом Зеленського, а за його формування відповідав Богдан", - повідомляє Bihus.info.
 
 
Як пишуть "Наші гроші", засновник ТОВ "Юридична спілка "Евріс" Андрій Довбенко відомий тим, що фігурує в паперах проекту Yanukovychleaks як юрист в організації Сергія Курченка. Він також "контролює" приватних і державних виконавців від Міністерства юстиції.
 
 
Журналісти помітили, що Богдана не було ані на Ході гідності, ані на урочистому прийомі, влаштованому після президентом Володимиром Зеленським в Маріїнському палаці в центрі Києва.
 
Головред "Лівого берега" Соня Кошкіна, яка відвідала прийом, також підтверджує, що Богдан не зміг бути присутнім в Києві, тому що перебуває у Франції.
 
"Чесно намагалася знайти Андрія Йосиповича в Маріїнському… Шукала, але не знайшла. Адже його там не було. Причина проста: Богдан на відпочинку. На Лазурному березі Франції. Ніцца, Монако, ось це ось все. Хороші місця, розумію його", - пише Кошкіна у своєму Telegram-каналі.