Скандальний 210 округ на Чернігівщині: кидають димові шашки і збираються «тітушки»

13:51, 16.08.2019
Скандальний 210 округ на Чернігівщині: кидають димові шашки і збираються «тітушки»

Під будівлею окружної виборчої комісії на 210 окрузі в Прилуках (Чернігівська область) зіткнення: кидають димові гранати і збираються "тітушки".

 

Про це повідомляє "Слово і діло".

 

 

На один з поверхів будівлі, де міститься окружна виборча комісія, кинули димову шашку, щоб "викурити" опонентів і отримати доступ до бюлетенів.

 

Також місцеві пабліки повідомляють, що під ОВК збираються "тітушки", щоб залякувати місцевих жителів.

Сутички на 210 окрузі: в хід пішли димові шашки, збираються тітушки 01

Нагадаємо, за інформацією КВУ, в день голосування на ОВК 210 мали місце факти вилучення представниками поліції особистих речей (планшетів) кількох представників громадської організації, яка проводила екзитпол у межах виборчого округу.

 

Кандидат у депутати Верховної Ради Сергій Коровченко на пресконференції заявив, що звертається до Державного бюро розслідувань для розслідування бездіяльності Центральної виборчої комісії щодо №210 виборчому округу.

 

9 серпня, колегія суддів Верховного Суду України відмовила громадянину Коровченку Сергію в задоволенні позову, визнавши дії ЦВК законними.

 

ЦВК зобов'язала окружну виборчу комісію округу №210 скласти уточнений протокол про підсумки голосування на позачергових виборах у Верховною Раду і доставити його до Центрвиборчкому не пізніше 12:00 п'ятниці, 16 серпня.