УБЕРЕМ: Приберемо ваш дім до блиску

16:37, 13.08.2019
УБЕРЕМ: Приберемо ваш дім до блиску

Мрієте про чистий та затишний дім, в якому ви та ваші близькі будуть почуватися комфортно щодня, але не маєте часу чи бажання прибирати?


Тоді вам варто скористатися послугами фахівців, які допоможуть навести чистоту та порядок у кожній кімнаті.


Компанія УБЕРЕМ пропонує професійні послуги з прибирання квартир в Києві та області. Індивідуальний підхід до кожного замовлення, досвідчений персонал і першокласне обладнання гарантують, що ви залишитесь задоволені сервісом.


Види послуг та ціни


Компанія пропонує декілька видів прибирання:


- Підтримуюче – дозволяє освіжити квартиру, включає миття підлоги, витирання пилу з поверхонь не вище людського зросту, прибирання кухні та ванної кімнати, винесення сміття. Оптимально – раз на 1-2 тижні.


- Базове – фундаментальне прибирання, включає більше опцій, ніж підтримуюче, зокрема видалення застарілих забруднень, миття фасадів та т. ін. Проводити бажано 1-2 рази на місяць.


- Генеральне – це комплекс послуг, що включає видалення усіх, навіть стійких забруднень у важкодоступних місцях, миття стін, вікон, підлоги, робочих поверхонь, а також знищення плісняви та іржі. Рекомендується робити таке прибирання принаймні раз на рік.


- Після ремонту – допоможе прибрати усі сліди будівельних робіт – клей, плями від вапна та фарби, пил, плівку та зробить помешкання повністю придатним до життя.


Крім перерахованих видів прибирання можна замовити додаткові послуги як в комплекті так і окремо:


- миття вікон;


- миття посуду;


- прасування;


- прибирання балкону;


- миття витяжки тощо.


Ціна залежить від кількості кімнат (550 грн за підтримуюче прибирання однокімнатної квартири), квадратури (20 грн за м кв. при генеральному прибиранні) та кількості необхідного персоналу. Прибирання після ремонту повністю може бути виконане навіть за один день, проте для цього знадобиться бригада як мінімум з 4 клінерів. Координатор попередньо виїжджає на об’єкт, щоб оцінити обсяг робіт або клієнт може вислати фото чи відео помешкання.


УБЕРЕМ − це сучасна компанія, що динамічно розвивається, доповнюючи асортимент послуг новими пропозиціями, наприклад «прибирання за підпискою».


В дану послугу входить від 2-х прибирань на місяць (підтримуючих або базових) та додаткові сервіси у подарунок. Ціна при цьому буде нижчою на 25% від стандартного тарифу.


Як добирається персонал?


Служба безпеки ретельно перевіряє кожного кандидата, адже компанія бере на себе відповідальність за майно клієнтів. Кандидати, що пройшли перевірку та співбесіду навчаються далі у головного технолога. Ввічливий персонал працює:


- оперативно;


-ефективно;


- ретельно.


Якщо клієнт не задоволений послугами, то компанія організує повторне прибирання.


Які мийні засоби використовуються?


В роботі клінери використовують професійні засоби для чищення та обладнання від кращих виробників. Німецька еко-хімія «Kiehl» має значні переваги:


- не містить хлору;


- без різкого запаху;


- безпечна для дітей та тварин;


- не пошкоджує поверхонь.


Персонал забезпечується усім необхідним реманентом:


- парогенераторами;


- машинами для миття підлоги;


- щітками для миття вікон;


- будівельними пилососами.


Компанія прибирає квартири, будинки та офіси. Співпраця з компанією УБЕРЕМ гарантує, що клінінгові послуги будуть виконуватися надійно та завжди в строк, адже задоволення потреб клієнтів є основним пріоритетом компанії.


Замовити послугу можна цілодобово. Якщо залишите заявку вночі, то вже зранку клінери приступлять до роботи: наведуть лад у квартирі перед приходом гостей або позбудуться слідів гучної вечірки.