Гендиректор «1+1» Ткаченко таки хоче посунути Кличка з очільника Києва

11:47, 01.08.2019
Гендиректор «1+1» Ткаченко таки хоче посунути Кличка з очільника Києва

Кандидат у нардепи від "Слуги народу" і гендиректор холдингу "1+1" media Олександр Ткаченко допустив, що може очолити міську владу Києва. 

 

На думку Ткаченка, життя киян могло б поліпшити позбавлення "від сірих, корупційних схем і смотрящих", пише NB.  "Ми можемо припускати що завгодно, але життя диктує свої умови. Спочатку не планував, але ситуація підходить", - сказав він.

 

Ткаченко також не виключив, що буде балотуватися на виборах Київради. "Питання не в тому, хочу я балотуватися або не хочу, а в тому, що ми маємо в Києві. У столиці маємо кризу і 5 років втрачених можливостей. Я не виключаю такого варіанту. У Києві - тотальна корупція. Треба буде обговорити з городянами концепцію розвитку міста, але очевидно, що треба відновити народовладдя, адже у місті, по суті, немає районної влади", - сказав він.

 

Гендиректор "1+1" знову розкритикував місцеву владу в Києві і повідомив, що жителі міста довірили управління тим, хто витратив цей час безуспішно. Крім того, він запевняє, що Вадим Столар і Максим Микита отримали повне управління містом замість Віталія Кличка. Ткаченко наголошує, що в місті немає концепції розвитку і прямого народовладдя.

 

Нагадаємо, Віталій Кличко з братом Володимиром вже подали позов про захист честі та гідності проти телекомпанії «1+1» через маніпуляції. Ціна позову — 10 мільйонів гривень.

 

«Ми подали позов до суду на канал 1+1. Як можна говорити про незаангажованість цього телеканалу, якщо його гендиректора називають одним з основних претендентів на посаду голови КМДА? Про наступ на свободу слова тут не йдеться», — зазначив Кличко.

 

Водночас, керівник Офісу президента Андрій Богдан направив до Кабміну подання про звільнення Віталія Кличка з посади голови КМД.

 

Раніше міський голова Києва Віталій Кличко заявив, що зустрівся з президентом Володимиром Зеленським, який підтвердив йому чутки про розділення повноважень мера столиці і очільника Київської міської державної адміністрації.

 

Мер Києва зазначив, що в розмові з Зеленським наголосив на тому, що позбавлення обраного мера виконавчих повноважень - це повернення методів Януковича і позбавлення Києва самоврядування.