Зеленський похвалився більшим ніж у «Голосу» рейтингом

20:47, 21.07.2019
Зеленський похвалився більшим ніж у «Голосу» рейтингом

(фото: прес-служба президента України)

Президент України Володимир Зеленський запросив до переговорів щодо можливого створення коаліції у Верховній Раді України дев'ятого скликання.
 
Про це він заявив у передвиборчому штабі партії "Слуга народу", передає ТСН.
 
"Ми будемо (пропонувати створити коаліцію - Ред.), як я і говорив раніше. Це була наша ініціатива. Ми не можемо більше наполягати, але у нас трішечки більший рейтинг, ніж у "Голоса". Але ми запрошуємо до розмови. Пана Вакарчука (запрошуємо - Ред.) з великим задоволенням", - сказав Зеленський.
 
При цьому Зеленський, коментуючи можливе прем'єрство Вакарчука, заявив: "Мені здається, питання щодо прем'єра Вакарчука, є питанням саме до Слави, тому що це велика відповідальність і це повинен бути гуру економіки, який, як ми казали, ніколи не був у політиці. Ми хочемо, щоб це була незалежна, потужна людина з фаховою освітою. Людина, яку поважають, по-перше, в Україні, поважають на Заході", - констатував президент.
 
Як повідомляла "УМ", за даними Національного екзит-полу, партія "Слуга народу" отримала 43,9% виборців. Друге місце за проросійською "Опозиційною платформою - За життя", за яку проголосували 11,5% українців. Третє місце у партії "Європейська солідарність" - 8,9%. Четверту сходину зайняла партія "Батьківщина", яка може рохраховувати на 7,6% голосів. До парламенту також проходить політична сила "Голос" із результатом у 6,3%.