У Кропивницькому чоловік загинув під час бійки з поліцією (відео)

12:21, 18.07.2019
У Кропивницькому чоловік загинув під час бійки з поліцією (відео)

Рідні чоловіка розповідають, що поліція сильно побила його

У Кропивницькому 51-річний чоловік, що порушив правила дорожнього руху, помер після затримання його патрульними.
 
Поліція і прокуратура заявляє, що розслідує загибель чоловіка і вона нібито не пов'язана із затриманням.
 
Проте за словами свідків, патрульні застосували силу до чоловіка - вони побили його палицями і бризнули йому в обличчя з газового балончика.
 
Як повідомляє пресслужба Нацполіції, 17 липня близько 22:30 на вулиці Садовій за порушення правил дорожнього руху наряд патрульної поліції зупинив автомобіль ВАЗ, у водія якого нібито були ознаки сп'яніння і не було при собі документів на право керування автівкою.
 

На місці події чоловік відмовлявся виконувати законні вимоги поліцейських і намагався затіяти бійку з ними, стверджують у поліції.
 
Стверджується також, що далі чоловік покликав своїх знайомих, які влаштували бійку з патрульними. Стосовно них і водія поліцейськими були застосовані спецзасоби.
 
Після затримання патрульні помітили, що водій ВАЗу зомліває. Поліцейські відразу почали надавати домедичну допомогу і викликали на місце швидку допомогу.
 

Після приїзду швидкої і надання першої невідкладної допомоги лікарі констатували смерть чоловіка.
 
"Під час попереднього огляду тіла судово-медичним експертом видимих ​​тілесних ушкоджень, які могли б стати причиною смерті, не виявлено. Більш докладно причини смерті будуть встановлюватися експертизою", - кажуть у Нацполіції.
 
Повідомляється, що на вулиці біля Управління патрульної поліції в Кіровоградській області відбулася пресконференція начальника відомства Антона Цюцюри, за його словами якого слідство не бачить зв'язку між діями патрульних і смертю водія.
 
Однак, як передає ТСН, свідки розповідають зовсім інше. За їхніми словами, водія поліцейські побили своїми палицями і бризнули в обличчя з газового балончика.
 
Нагадаємо, нещодавно в Ірпені хлопець застрелився у відділку поліції, після того як стріляв у колишню дівчину та її нареченого.