На Миколаївщині в аварії загинула родина з Черкащини - двоє дітей і батько

19:38, 17.07.2019
На Миколаївщині в аварії загинула родина з Черкащини - двоє дітей і батько

(фото: facebook.com, Нацполіція)

17 липня близько 00:30 на 46 кілометрі автодороги "Миколаїв-Благовіщенськ" неподалік села Лукашівка Первомайського району Миколаївської області сталася страшна аварія, у якій загинула родина з Черкащини -35-річний Віталій Веретельник із 7-річною донькою Ріаною та 12-річним сином Інілем.
 
Вижити вдалося лише матері дітей Вікторії Веретельник. Родина їхала в бік Миколаєва.
 
Як повідомляють у поліції Миколаївщини, Вікторію з травмами голови, тулуба і переломом ключиці доставили до Первомайської лікарні.
 
 
У поліції також кажуть, що фатальна автокатастрофа сталася через лобове зіткнення автомобіля Citroen Berlingo під керуванням 35-річного водія з рейсовим пасажирським автобусом Neoplan сполученням "Залізний Порт-Шепетівка", за кермом якого перебував 51-річний чоловік. В автобусі ще знаходилось 30 пасажирів та двоє водіїв.
 
Внаслідок пригоди водій Citroen, його 12-річний син та 7-річна донька від отриманих травм загинули на місці.
 
 
Водії та пасажири автобусу в аварії не постраждали.
 
За фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками статті "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами".
 
 
Встановлюються усі обставини дорожньо-транспортної пригоди, тривають слідчі заходи.
 
Як зазначає у Фейсбуку знайома загиблої родини Валентина Калініна, наразі Вікторія Веретельник у важкому стані. Їй необхідні кошти на лікування та поховання рідних. Небайдужих просять допомогти. Номер картки "Приватбанку" мами Вікторії: 5168 7573 5206 8805 - Кірієнко Анна Іванівна.
 
Як повідомляла "УМ", на трасі під Києвом Toyota врізалась у "Газ" з військовими: двоє загинули.