В Івано-Франківську народного депутата Шевченка облили нечистотами

14:49, 14.06.2019
В Івано-Франківську народного депутата Шевченка облили нечистотами

В Івано-Франківську колишнього кандидата у президенти України, народного депутата Олександра Шевченка облили нечистотами.

 

За словами самого нардепа, за даною провокацією може стояти власник місцевої будівельної компанії Мельник Груп дівелопмент Іван Мельник.

 

Шевченко розповів, що підприємець і його "діловий партнер" вимагали від нього не йти на вибори до Верховної Ради від Івано-Франківська, так як в окрузі "повинен перемогти юрист пана Мельника Олександр Богачов, якого вони намагаються висунути від партії "Слуга народу".

 

 

 

Коли ж він відмовився, підприємці "опустилися до погроз фізичною розправою мені і моїй родині".

 

"І на ці неадекватні крики я тільки у відповідь посміявся. А потім під виглядом працівника комунальних служб міста до нас підійшов чоловік і облив мене з відра брудом. Вони й далі кричали і погрожували", — розповів Шевченко у себе у Facebook.

 

 

"Я вимагаю в правоохоронних органів надати оцінку діям і погрозам злочинного угрупування щодо народного депутата", - наголосив Шевченко.

 

Він також звернувся до президента Володимира Зеленського. 

 

"Пане президенте, прошу вас надати оцінку цим бандитам, які, прикриваючись вашим ім’ям, прагнуть завдяки рейтингу партії "Слуга народу" проникнути в Верховну Раду", - зазначив Шевченко.