Юлія Тимошенко готова діяти спільно з партією Зеленського

11:08, 10.06.2019
Юлія Тимошенко готова діяти спільно з партією Зеленського

(ФОТО РОМАНА КРАВЦЯ, УП)

Партія "Батьківщина" готова до вступу в коаліцію з партією "Слуга народу" у наступному парламенті.

 

Про це заявила лідерка партії Юлія Тимошенко на з‘їзді ВО " Батьківщина" у понеділок у Києві, пише Українська правда

 

"Наша команда налаштована йти у сильну коаліцію з новим президентом. Ми готові запропонувати сильний план дій. Ми хочемо втілити "Новий курс", - заявила Тимошенко.

 

За її словами, справжні демократичні сили, які можуть пройти до парламенту, - це "Батьківщина", "Слуга народу", партія "Голос" - "мають об'єднатися під час виборчої компанії та зробити все, щоб на мажоритарних округах не пройшли "мастодонти".

 

"І не просто створити якусь коаліцію, ми пропонуємо назвати її "коаліцією дій". У нас є не просто план, у нас є план дій вже на 100 днів", - додала вона.

 

Зокрема, серед пріоритетних завдань вона назвала зниження тарифів, налагодження економіки, ріст пенсій та інше.

 

"За сто днів ми подивимося, що у нас відбувалося з культурою, освітою, медициною. Ухвалимо закон про страхову медицину і припинимо те, що у нас називали медичною реформою", - сказала Тимошенко.

 

Політик додала, що вибори президента дали українцям "новий, красивий шанс", і саме тому, щоб він не був змарнований, "Батьківщина" і інші партії мають об'єднатися і вже за сто днів "повернути Україну з оренди людям".

 

Вона наголосила, що об'єднана команда має повернути всіх бранців Кремля, провести переговори про мир на Донбасі, без капітуляції та торгівлі Кримом, а також зробити людей щасливим.

 

Разом з Тимошенко на вибори йдуть Сергій Тарута та Валентин Наливайченко.