Гриценко і Саакашвілі можуть разом піти на вибори

08:25, 10.06.2019
Лідер партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко розглядає можливість об'єднання з партією Міхеїла Саакашвілі "Рух нових сил" для спільної участі в дострокових парламентських виборах.
 
"Ми вже об'єдналися в єдину команду з трьома проукраїнськими проєвропейськими партіями - "Народний контроль" (Дмитро Добродомов), "Рідна країна" (Микола Томенко) і "Європейська партія України" (Микола Катеринчук). Багато з вас ... пропонують нам об'єднатися також з партією "Рух нових сил" Михайла Саакашвілі", - зазначив Анатолій Гриценко у Фейсбуку.
 
Він нагадав, що "Громадянська позиція" і партія Саакашвілі "були в тісній співпраці на президентських виборах" і запропонував об'єднати зусилля і на виборах парламентських.
 
З'їзд партії "Громадянська позиція" призначений на 10 червня.
 
Міхеїл Саакашвілі, у свою чергу, вирішив запитати у своїх прихильників у Facebook, чи варто йому об'єднуватися з Гриценком.
 
"Я не просто заради красного слівця сказав, що в нас усе вирішуватимуть люди, а ми це ще й реально практикуємо. Тому я вже питав вас про пропозицію Віталія Кличка, а зараз питаю про пропозицію Анатолія Гриценка", - зазначив Саакашвілі.