Черкаський бізнесмен Араік Мкртчян оголосив полювання на недобросовісних кандидатів у Раду

17:14, 05.06.2019
Черкаський бізнесмен Араік Мкртчян оголосив полювання на недобросовісних кандидатів у Раду

У Черкасах відомий бізнесмен Араік Мкртчян оголосив полювання на недобросовісних кандидатів у Верховну Раду і обіцяє грошову винагороду за фото та відеофіксацію скупки ними голосів виборців.


Про це він повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці.


"Сьогодні був у Чигиринському районі по справах. Розмовляючи з місцевими дізнався, що один із найімовірніших кандидатів уже формує свою переможну "мережу", опитуючи людей, які готові записатися до числа його відданих виборців за 500 гривень", – обурюється бізнесмен.


Я розумію, наголошує він, що боротися із ментальністю людей важко і прозаїчними закликами "не продатися" нічого не змінити.


Тож, каже Араік Мкртчян, вирішив підійти до цього питання інакше і запропонувати кожному долучитися до боротьби за чесні вибори.


"Я готовий заплатити у 10 разів більше тим, хто надасть фото чи відеофіксацію моменту передачі коштів за голос. Це стосується спроби підкупу від будь-якого кандидата по 195-му виборчому округу. Моя команда на місцях перевірить достовірність надісланої інформації і якщо все підтвердиться, ви отримаєте свої 5000 гривень", – зазначає черкаський бізнесмен.

 

 

 

І додає, мовляв, оголошую полювання на недобросовісних кандидатів.


"Покажемо країні її "героїв", які готові роздати не один мільйон, щоб потрапити у Верховну Раду", – підсумовує Араік Мкртчян.