Супрун сподівається, що Зеленський змінить думку про неї після особистої розмови

15:55, 05.06.2019
Супрун сподівається, що Зеленський змінить думку про неї після особистої розмови

Виконувач обов'язків міністра охорони здоров’я Уляна Супрун сподівається, що Президент Володимир Зеленський змінить свою думку про неї після особистої розмови.


Про це очільниця МОЗ сказала під час брифінгу у Кабміні, коментуючи висловлювання Зеленського щодо неї в ефірі телеканалу "1+1", повідомляє Укрінформ.

 

"Я ще не маю висновків, якою є людиною чи Президентом Зеленський. Він працює недовго. Ще рано робити висновки. Я сподіваюсь, що він також не буде робити висновків, не поговоривши зі мною, не побачивши, якою є наша робота. Та не називатиме мене іменами, які є образливими та непрофесійними", - зазначила Супрун.

 

Також, на її думку, через те, що Зеленський так пожартував про неї, "йому стало неприємно, і тому він так нервово посміявся".

 

Як повідомляла УМ, президент Володимир Зеленський в ефірі "1+1" зазначив, зокрема, що до Супрун українці ставляться по-різному. "Супрун? Ну, по-різному до неї ставляться. Ви ж знаєте, як її називають? Слава Богу, у мене є інший лікар, у моєї сім'ї", - сказав сміючись Зеленський.