Потап підтвердив, що одружується з Настею Каменських (відео)

11:51, 23.05.2019
Потап підтвердив, що одружується з Настею Каменських (відео)

Український артист підтвердив чутки про романтичні стосунки з Настею Каменських і про їх весілля.
 
Потап підтвердив здогадки з допомогою кліпу, який присвятив коханій.
 
Відео на пісню "Константа" в стилі love story вийшло на YouTube-каналі ПТП у знаковий для пари день - день весілля, 23 травня.
 
Продюсер зазначив, що в цій композиції можна знайти відповіді на всі питання, і що він висловив в ній всі свої почуття і емоції.
 
"Дуже багато запитують, чому ми так довго все приховували, і тут є відповіді на всі питання. Це особливий витвір, найчесніша річ, яку я коли-небудь писав. Я не назвав би це піснею, треком, синглом, хоч це і стане частиною нового альбому ПТП. Це мої почуття, частина моєї душі, мого серця. "Константа" - це чесне визнання чоловіка в любові до своєї жінки. Визнання моїй дівчинці Насті Каменських, яку я люблю і на якій одружуся. Це лірика про найголовніше - про союз наших галактик, про нашу любов", - прокоментував Потап.
 

У кліпі можна почути такі рядки, як "Я намагався вберегти її від зайвих очей", "Я люблю тебе більше всіх на цьому світі, у нас будуть гарні милі діти" і побачити "домашні" кадри з Каменських. Співачка позує на ліжку в нижній білизні, на кухні в халатику і зі своєю собакою. У кінці Потап і Настя постають у весільних нарядах.
 
Зазначимо, що 23 травня Потап поведе Настю Каменських під вінець в одному з розкішних заміських ресторанів. Пара вирішила не запрошувати на подію журналістів, кажуть, це дуже інтимний момент їх життя.
 
Прес-служба Потапа також поділилася романтичними спільними фотографіями закоханої пари.