Ігор Коломойський прилетів до України

09:38, 16.05.2019
Ігор Коломойський прилетів до України

Ігор Коломойський прилетів до Дніпра (фото: "Інформатор")

Олігарх Ігор Коломойський прилетів до України з Ізраїлю. Він не був в Україні з червня 2017 року.
 
Як у cвоєму Telegram-каналі повідомив журналіст "Схем" Михайло Ткач, літак групи "Приват" з бортовим номером UR-PRT прибув о 02:30 ночі в аеропорт Дніпра.
 
"Про пасажирів поки інформації немає", - спочатку написав він, проте пізніше журналіст повідомив, що, за інформацією джерел, цим літаком прилетів олігарх Ігор Коломойський.
 
Сам олігарх у коментарі виданню theБабель підтвердив, що повернувся до України.
 
На уточнююче питання, чим він займеться в першу чергу, Ігор Коломойський відповів, що не знає.
 
Зазначимо, Ігор Коломойський заявляв, що повернеться до України після оголошення офіційних результатів виборів. Пізніше він заявив, що приїде після інавгурації.
 
"Чекаю офіційного оголошення. Символ чекаю. Бо скажуть, що повернувся при Порошенку, а не Зеленському... Не хочу Порошенку статистику покращувати. Тому що казатимуть, скільки олігархів повернулися за Порошенка - Коломойський, один є. Я хочу щоб рахунок на табло змінився і записали моє повернення Зеленському", - сказав він журналістам "Бігус.інфо".
 
При цьому він заперечує, що новообраний президент Володимир Зеленський є його "маріонеткою", але каже, що протягом року давав йому кілька порад.
 
Як повідомляла "УМ", кандидата в президенти Володимира Зеленського з олігархом Ігорем Коломойським пов'язує щонайменше три факти.
 
 
Нещодавно Ігор Коломойський отримав скандал через свої слова про те, що на Донбасі - громадянський конфлікт.