У «Жулянах» громадянин Росії обізвав Україну «пєтушиною» країною (відео)

18:38, 08.05.2019
У «Жулянах» громадянин Росії обізвав Україну «пєтушиною» країною (відео)

(кадр відео)

В аеропорту "Жуляни" затримали громадянина Росії 1980 року народження, який не зміг вказати мету своєї поїздки в Україну, але влаштував провокації та викрикував образи щодо України.
 
Коли чоловіка не пропустили на територію України, він влаштував дебош, через що був затриманий, повідомляє Держприкордонслужба України.
 
Як зазначається, інцидент стався сьогодні вночі.
 
Як видно на відео, чоловік провокував прикордонників, говорив з ними нецензурною лексикою, обізвав Україну словами "пєтушиная страна" і зробив вигляд, що нападає, після чого прикордонники повалили його для затримання.
 

 
"Росіянин почав агресивно поводитися і викрикувати образи щодо держави і співробітників Держприкордонслужби України. На вимогу прикордонників заспокоїтися і відійти на два кроки назад, чоловік, який за зовнішніми ознаками був п'яний, не відреагував і продовжував агресивно поводитися, а також зробив провокаційні дії у вигляді спроби подальшого нападу на прикордонний наряд", - сказано в повідомленні.
 
 

Чоловіка затримали.
 
На нього склали протокол за ст. 185-10 (тягне за собою накладення штрафу від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на термін від 1 до 2 місяців з відрахуванням 20% заробітку, або адміністративний арешт на термін до 15 діб).
 
Росіянину заборонений в'їзд на територію України на три роки. Після завершення всіх процесуальних дій чоловіка примусово відправлять до Росії.
 
Як повідомляла "УМ", раніше на кордоні спіймали росіянина, який таємно пробрався в Україну.